torsdag, juni 27, 2013

Idag mår jag bättre

Ja tack & lov så vart smärtan & obehaget i skallen & armen bättre idag. Ja jag lyssnade på sköterskan & tog det lugnt vilket är as svårt, jag vill kunna städa riktigt & hänga tvätt. Men fan så fort jag börjar kommer smärtan & värken mer. Nu klarar jag av vardagen på mina smärtstillande men det är inte lätt att inte göra alla måsten som jag känner jag har. Jag vill ej uppfattas som slö mamma/fru. Nu ska jag i alla fall få små sessorna att vila lite sen ska jag förbereda middagen köttfärssås är det tänkt men troligen blir det någon form av hemgjord lasange & så har Elin beställt fiskpinnar till moset som finns kvar sedan igår. När jag väl fått det klart ska jag bara hänga lite tvätt för ja jag måste tvätta & sånt för vi kan juh inte gå runt nakna. 
Ikväll blir det i alla fall skoj då kommer världens mest gudomliga Tina hit (f.d. Svägerska) hon har & kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. 
Nepp nu låssas sova så barnen somnar snabbare då de tror jag sover hihihi. Har ej ro att ligga här. Ha en riktigt fin dag nu & sköt om er alla. Kramizzzz

1 kommentar:

Marita sa...

Jag tror ingen uppfattar dig som en dålig mamma eller fru efter det du varit med om. Du måste tänka på dig själv med, men jag vet...det är inte lätt med smått.
Ta hand om dig!